Korte film | Schilderkunst in close-up

18 december 2014
326

De kunstwerken van Alyssa Monks zijn niet alleen de moeite waard als ze klaar zijn, het proces van vervaardigen is net zo boeiend. Filmmaker Trent Jaklitsch uit New York was zo geïntrigeerd door deze kunstenares, dat hij het samenspel tussen haar en haar materialen combineerde tot een bijzondere film. Inspirerend en ontnuchterend tegelijk: deze film is bijna een kunstwerk op zich!

Het resultaat zien van dit boeiende proces? De portretten van Alyssa Monks zijn ingetogen, en spatten tegelijkertijd van het doek. Hieronder alvast een voorproefje, de rest van de kunstwerken van Alyssa Monks bekijkt u via deze link.
Alyssa Monks 5Bron: vimeo.com en alyssamonks.com

Lees ook:  Pentekeningen van groots formaat waar fantasie en werkelijkheid samenkomen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings