Deze kok maakt miniatuurkunst van toetjes

8 december 2016
374

Matteo Stucchi is patissier in het Italiaanse Monza. Voor hem geen doorsnee tiramisu of crème brûlée, hij creëert hele werelden van zijn originele desserts.

"Hoe een dessert eruit ziet is net zo belangrijk als hoe het smaakt", vertelt Matteo. Een chocolade cake verandert onder zijn handen in een kanotocht door grotten, cake-lollies worden een reuzenrad - zijn fantasie is vrij onbegrensd. Mooi is dat in zijn gerechten het oog voor detail goed zichtbaar is.

Meer van zijn oogstrelende en (waarschijnlijk) heerlijke toetjes kun je hier vinden.

"Venghino signori venghinoo, nuovo giro nuova corsaa!" Oggi qui a Lilliput è un giorno di festa e per l'occasione sono arrivate le giostre ?? Cosa stiamo festeggiando vi chiederete, la risposta è semplice: VOI !!!?? Anche se in ritardo, da parte mia e dei miei piccoli amici volevo dirvi 1000 grazie per tutto l'apprezzamento e l'affetto che mi dimostrate anzi CI dimostrate ogni settimana ? Sono felice di sapere che tutto l'impegno che ci metto per dar vita a questi scatti venga ripagato così calorosamente! Per me non c'è cosa più bella che riuscire a farvi emozionare e divertire  attraverso un mio dolce e il sorriso è la chiave di lettura delle mie creazioni. GRAZIE DI CUORE  A TUTTI VOI e che il vostro entusiasmo per il mio lavoro possa sempre aumentare, come le tasse ahahah ❤?? Buon weekend e a Martedi? #cioccolato #chocolate  #crostata #dolcitentazioni #ifoodit  #ricetteperpassione  #gelato #pasticceria #festa  #otcucino #dolci #biscotti #cucinandoarte #dolciitaliani #dessert #fantasia #merendaitaliana #cheesecake #tiramisu #instacake #colazione #mapisweetb# golosità #lory_alpha_food #secucinatevoi #instafoodandplaces #food_instalove #fotografi_amo #dolciesalati

Een foto die is geplaatst door Matteo Stucchi (@idolcidigulliver) op

Oggi è il grande giorno iniziamo questo viaggio, mi presento,  mi chiamo Matteo  e faccio il pasticciere di professione??, o almeno ci provo ? e ho deciso di unire la mia grande passione , i dolci, con il piccolo mondo di Lilliput ed ecco cosa è uscito. Proprio come Christopher Boffoli , un vero e proprio artista, ho unito il cibo e la mia fantasia dando  vita a scatti dolci e creativi. Ogni settimana vi stupiro' con alcune foto di DESSERT molto particolari e perché no, pure divertenti. (Ogni scena viene pensata e realizzata da me e lo stesso vale rigorosamente per i dolci ??) Bando alle ciance , e quale modo migliore di inaugurare questa pagina se non con una scarica di adrenalina ?, Chi di noi non ha mai sognato di poter navigare in un fiume di cioccolato ?⛵? A volte i sogni possono diventare realtà .

Een foto die is geplaatst door Matteo Stucchi (@idolcidigulliver) op

Lees ook:  In deze biologische supermarkt shop je volledig plasticvrij

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

20 mooiste parken in Londen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings