Koeien op canvas

8 oktober 2015
295

Nederlandse kunstenares Alexandra Klimas schildert met een missie. De koe verdwijnt namelijk langzaam uit het Nederlandse landschap, en dat vindt zij eeuwig zonde! Varkens lopen al bijna niet meer buiten rond, en binnenkort komen we ook de koe niet meer tegen tijdens een ritje over het platteland. Zo ontstaat langzaam een situatie waarin Nederlandse kinderen nog nooit een varken hebben gezien en ook niet meer weten waar de melk eigenlijk vandaag komt. Gelukkig is het tegenwoordig wel al mogelijk om melk te kopen van 'weidekoeien', maar gaat dat het traditionele Nederlandse landschapsbeeld terugbrengen? Op de schilderijen van Klimas krijgen mensen in ieder geval de kans om weer aandachtig te kijken naar deze mooie beesten, die toch een soort belichaming zijn van oerhollandse boeren eenvoud en rust.
Koeien op canvas Koeien op canvas
Koeien op canvas Koeien op canvas Koeien op canvas Koeien op canvas Koeien op canvas Koeien op canvas Klimas 10 Koeien op canvas Koeien op canvas Koeien op canvas
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]

Lees ook:  Levensgrote portretten die diepe indruk maken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings