Knipkunst met een leuke knipoog

22 maart 2018
227

De Britse fotograaf Rich McCor heeft met zijn knipkunst op zijn instagram account Paperboyo heel wat enthousiaste volgers om zich heen weten te verzamelen. Gewapend met schaar, papier en fototoestel trekt hij de wereld over om met relatief eenvoudige knipwerkjes een gebouw of een bepaalde plek een heel nieuw uiterlijk te geven of juist zijn knipkunst te vervolmaken met de bestaande omgeving.

Knipkunst met een knipoog

Moe van alle cliché vakantiefoto's op instagram besloot Paperboyo een andere draai te geven aan zijn manier van kijken en vastleggen. Met zijn uit zwart papier geknipte silhouetten verrijkt hij zo, met een knipoog, de wereld om hem heen. Niet alleen (bekende) gebouwen zijn een geliefd onderwerp van Paperboyo, ook de natuur geeft hem genoeg stof tot creëren.

Knipkunst 2

knipkunst 10

Schermafdruk 2018-03-18 15.17.05

knipkunst 9

knipkunst 8

knipkunst 7

knipkunst 6

knipkunst 5

knipkunst 4

knipkunst 3

Maria Aristidou nam ook schaar en papier ter hand maar dan wel om een heel andere reden dan Paperboyo. Maria knipte prachtige vlinders om haar te helpen de dood van haar oma te verwerken.

Lees ook:  De stilte van de natuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De tabaksplant snoeien & verzorgen

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings