Kleurrijke zoutvlaktes lijken net schilderijen

21 februari 2017
172

Fotograaf David Burdeny zoekt plekken op waar hij een verbinding mee voelt. "Ik wil de stemming en belofte vastleggen, en de stilte en eenzaamheid van dat ene moment." Vroeger was David architect, het kan niet anders dan dat dit zijn manier fotograferen beïnvloedt. Zijn beelden laten je met een andere blik naar de wereld kijken.

Eerder fotografeerde hij bijvoorbeeld deze schitterende metrostations in Rusland. Een andere fascinatie van hem zijn zoutvelden. Het begon met een eerste bezoek aan een zoutveld in Senegal, hierna had hij de smaak te pakken en bezocht hij ze ook in Australie, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten.

Prachtig hoe de verschillende kleuren samen een schilderij lijken te vormen. Deze exemplaren mogen van ons wel aan de muur...

zoutvelden zoutvelden2 zoutvelden4 zoutvelden5 zoutvelden6 zoutvelden7 zoutvelden8

Lees ook:  De reflectie van natuur in geluid

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings