Kleurrijke zonsondergang in kunstzinnig perspectief

6 oktober 2015
163
kleurrijke zonsondergang

Hoe kleurrijker, hoe mooier de zonsondergang (of zonsopkomst). Kunstenaar Grant Haffner appelleert aan de kleurrijke zonsondergang zoals we die allemaal (sporadisch) wel eens tegenkomen en maakt haar nóg een stukje mooier. Ondanks de strakke lijnen en minimalistische opzet ontstaat toch een rijk en herkenbaar plaatje. Om vrolijk van te worden of even bij weg te dromen...
kleurrijke zonsondergang kleurrijke zonsondergang kleurrijke zonsondergang
kleurrijke zonsondergang
Meer mooie beelden zien van de zon? Filmmaker Ben ging er in alle vroegte op uit om de zonsopkomst aan de IJssel bij Kampen te filmen. In 3 minuten neemt hij u mee van de mistige, witte dauw op de velden tot ontwakende vogels in de boomtoppen. Magisch!
kleurrijke zonsondergang kleurrijke zonsondergang kleurrijke zonsondergang
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]

Lees ook:  Creatief met kleding

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings