Kleurrijke street art op een basketbalveld in Arkansas (USA)

19 januari 2021
197

Zeg vaarwel tegen de okerkleur en de witte lijnen van het traditionele basketbalveld: in Pine Bluff, Arkansas (Verenigde Staten) is het veld nu gesublimeerd met popkleuren en geometrische patronen. Het is de hedendaagse kunstenaar Lakwena, gevestigd in Londen, die deze street-art creatie ondertekende, uitgenodigd door het creatieve huis Justkids en de lokale organisatie OZ Art, die beiden ARkanvas creëerden. Voor dit project worden wereldberoemde kunstenaars uitgenodigd om door het hele land kunstwerken te maken, onder het thema "Unite".

Afbeeldingen : ©  Justkids.art

Lees ook:  Deze tekeningen bestaan uit miljoenen stippen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings