Kleurrijke portretten van honderden reepjes papier

18 mei 2017
266

Dit werk komt je wellicht bekend voor, we hebben namelijk al eerder geschreven over de kleurrijke papierkunst van Yulia Brodskaya. Inmiddels heeft ze een aantal nieuwe portretten gemaakt welke we graag delen.

Met een enorme precisie en grote hoeveelheid reepjes papier maakt Yulia fascinerende portretten. Ondanks dat de kleuren niet overeenkomen met de werkelijkheid weet Yulia toch op de juiste plekken schaduwen en dieptes aan te brengen, waardoor het een realistisch driedimensionaal portret wordt waar veel expressie van uit gaat.

Mooi hoe zoiets simpels papier in deze creatie een totaal andere identiteit krijgt.

Onderaan dit artikel vind je nog een mooi filmpje over hoe Yulia te werk gaat.

Yulia Brodskaya Yulia Brodskaya Yulia Brodskaya Yulia Brodskaya Yulia BrodskayaYulia Brodskaya Yulia Brodskaya Yulia BrodskayaYulia Brodskaya Yulia Brodskaya

In dit filmpje kun je zien hoe ze te werk is gegaan met het laatste portret Girl with Peacock Earrings.

Via Colossal 
Lees ook:  Bekende dichters Nederland

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings