Kleurrijke mandala’s in waterverf en goud

4055 VIEWS
Kleurrijke mandala’s in waterverf en goud

Met eindeloos geduld en een vaste hand doet Asmaan A. Mosleh er tussen de 8 en 54 uur over om haar mandala’s te maken. Ze maakt haar eigen patronen en bouwt haar eindproduct op in verschillende stappen. Eerst maakt het het ontwerp in potlood, vervolgens tekent ze dit over met inkt. Met aquarel of acryl creëert ze kleurrijke vlakken, en als finishing touch brengt ze met gouden verf stippen aan.

De combinatie van kleur en patronen in de mandala’s is zo sterk dat je kunt blijven kijken. Op dit moment is ze aan het kijken of ze haar werk ook in galeries kan tonen. Met de online aandacht die ze inmiddels op verschillende internationale platformen kreeg zou een expositie er wel in moeten zitten! En hoewel mandala’s een lange spirituele historie kennen, is het ook mooi om te zien dat ze in een hedendaagse setting ook nog steeds mensen bezig houden.

Meer van het werk van Asmahan is te zien op Instagram.

asmahan-mandala asmahan-mandala2 asmahan-mandala3 asmahan-mandala4 asmahan-mandala5 asmahan-mandala6 asmahan-mandala7 asmahan-mandala8 asmahan-mandala9 asmahan-mandala10 asmahan-mandala11 asmahan-mandala12

 

Via: Colossal

MEER INSPIRATIE

Het zalige nietsdoen: portretten om helemaal van tot rust te komen
Een kunstzinnige ode aan de natuur
Deze magnifieke strandbeesten wandelen op de wind
Deze kunstenaar ‘schildert’ prachtige portretten met schroeven