Kleurrijke mandala's in waterverf en goud

8 november 2016
370

Met eindeloos geduld en een vaste hand doet Asmaan A. Mosleh er tussen de 8 en 54 uur over om haar mandala's te maken. Ze maakt haar eigen patronen en bouwt haar eindproduct op in verschillende stappen. Eerst maakt het het ontwerp in potlood, vervolgens tekent ze dit over met inkt. Met aquarel of acryl creëert ze kleurrijke vlakken, en als finishing touch brengt ze met gouden verf stippen aan.

De combinatie van kleur en patronen in de mandala's is zo sterk dat je kunt blijven kijken. Op dit moment is ze aan het kijken of ze haar werk ook in galeries kan tonen. Met de online aandacht die ze inmiddels op verschillende internationale platformen kreeg zou een expositie er wel in moeten zitten! En hoewel mandala's een lange spirituele historie kennen, is het ook mooi om te zien dat ze in een hedendaagse setting ook nog steeds mensen bezig houden.

Meer van het werk van Asmahan is te zien op Instagram.

asmahan-mandala asmahan-mandala2 asmahan-mandala3 asmahan-mandala4 asmahan-mandala5 asmahan-mandala6 asmahan-mandala7 asmahan-mandala8 asmahan-mandala9 asmahan-mandala10 asmahan-mandala11 asmahan-mandala12

 

Via: Colossal

Lees ook:  Gedetailleerde vlinders en veren gemaakt van papier

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings