Kleurrijke dromen in aquarel en inkt

5 december 2016
191

De kleurrijke creaties van de Spaanse Vorja Sanchez lijken zo te zijn weggelopen uit een sprookje of je wildste dromen. Het zijn enorm eclectische afbeeldingen: van de materialen, tot de stijl die hij toepast en de dieren die hij afbeeldt. De illustraties zijn geweldig om uren naar te kijken. De zachte, dromerige beesten maakt hij met aquarel en kleurpotloden. De meer gestileerde dieren zet hij op papier in pen, inkt en soms ook met een verfspuitbus.

Sommige dieren zijn 'echt', meestal gebaseerd op zijn ervaringen toen hij in Nicaragua werkte. Andere exemplaren bestaan alleen in de fantasie van Vorja waar hij ze door ze af te beelden ook deelt met zijn kijkers. Interessant is dat zijn werken zo divers zijn, dat niet niet altijd duidelijk is dat ze van dezelfde kunstenaar zijn. Mooi hoe Vorja zich niet in één hokje laat plaatsen maar zijn creativiteit iedere dag weer een andere wending geeft.

vorja-sanchez2 vorja-sanchez3 vorja-sanchez4 vorja-sanchez5 vorja-sanchez6 vorja-sanchez7 vorja-sanchez8 schermafdruk-2016-12-05-22-26-39 schermafdruk-2016-12-05-22-26-56 schermafdruk-2016-12-05-22-27-29 schermafdruk-2016-12-05-22-27-37

 

Lees ook:  Kunstenares maakt levensgrote installaties van geborduurde bloemen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings