Kleuren voor gevorderden

12 september 2015
861
kleurboeken voor volwassenen

We kunnen hem niet vaak genoeg herhalen, Picasso's gevleugelde uitspraak:
[quote text_size="medium"]
"We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing"
[/quote]
Hij is uitermate van toepassing op de inmiddels gevestigde creatieve trend voor volwassenen: kleuren! En dan hebben we het over vakjes inkleuren, in een kleurboek. Denkt u meteen aan zonnetjes en beertjes? Dan loopt u hopeloos achter. Hedendaagse kleurboeken bestaan uit prachtige patronen, tekeningen en zelfs mandala's. Het is een genot om ze in te kleuren, en heeft nog meditatieve kracht ook. Al vroeg in de twintigste eeuw gebruikte psycholoog Carl Jung kleuren als ontspanningstechniek, en hij nam iedere ochtend de tijd om mandala's te tekenen en in te kleuren.
En anno 2016 is kleuren weer helemaal terug: in de top 10 van bestsellers op amazon.com staan niet voor niets twee kleurboeken voor volwassenen! Wij zetten onze favorieten op een rij.

Mandala's en mini-mandala's

Mandala's spreken altijd tot de verbeelding en u kunt er alle kanten mee op. Een mandala kleurboek is daarom heel populair, en wat dacht u van de mini-versie, om mee te nemen voor plotselinge inspiratie (of gewoon een onbewaakt momentje) onderweg?
kleurboeken voor volwassenenkleurboeken voor volwassenen

Mindful kleuren voor volwassenen


Wat zijn ze prachtig, de tekeningen in dit Mindfulness kleurboek!
kleurboeken voor volwassenen kleurboeken voor volwassenen kleurboeken voor volwassenen

Kleurkaarten om te versturen


Van dezelfde serie als de Mandala kleurboeken zijn deze kleurkaarten. Een mooie manier om uw creaties ook met anderen te kunnen delen, als gepersonaliseerde ansichtkaart!

kleurboeken voor volwassenen

Vintage kleuren

Houdt u van vintage behang en vintage serviesjes? De patronen in het Vintage kleurboek zijn romantisch en knus.
kleurboeken voor volwassenenkleurboeken voor volwassenen

Wintertaferelen


Lekker kleuren bij de kachel... Dit boek met winterse taferelen past helemaal bij het seizoen..

kleurboeken voor volwassenen
Kleur ze!
[hr]

Lees ook:  Kleurrijke zebrapaden sieren de straat

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]
Coverbeeld: Bipin Gupta via Flickr.com

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down