Kleine geluksmomenten in heerlijk herkenbare illustraties

27 februari 2021
275

Geluk zit meestal niet in grootse, meeslepende zaken. Vaak zijn het kleine momenten die ervoor zorgen dat je hart even overloopt van blijdschap. Twee illustratoren vonden het mooi om juist deze geluksmomenten met pen en papier vast te leggen en begonnen een website. Hier kunnen mensen aangeven wat hen gelukkig maakt, en Lisa en Ralph tekenen het! Het mooie is dat de lijst eindeloos lijkt, hun eerste boek is inmiddels uitgegeven en ze zijn nog lang niet klaar met tekenen..

happiness is2 happiness is3 happiness is4 happiness is5 happiness is6 happiness is7 happiness is8 happiness is9 happiness is11

Haal ook wat geluksmomentjes in huis met de gebundelde illustraties (500!) of de kalender.

 

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  50plus Fashion Week: grijs of geweldig?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings