Kanoën en kajakken in vloeiende lichtsculpturen

28 januari 2020
412

Fotograaf Stephen Orlando is gefascineerd door menselijke bewegingen. Met geprogrammeerde LED stokken die hij aan allerlei dingen vastmaakt - zoals peddels, rackets en ook mensen zelf - vertaalt hij beweging naar een fotografische lichtschildering.

Voor deze fotoserie koos Orlando ervoor om de beweging van kajakkers en kanoërs vast te leggen. Prachtig om te zien hoe de bewegingen bijna tot een sculptuur worden in de natuur. En..kun je zonder de beschrijvingen van de foto's te bekijken (helemaal onderaan) zien welke beelden bij de kano en welke bij de kajak horen?

Orlande kano Orlando kajak2 Orlando kajak4 Orlando kajak3 Orlando kajak6 orlando kajak Orlando kano2

 

Bron: Motion Exposure

Het eerste en het laatste beeld zijn van de kano, de rest hoort bij de kajak.

 

Lees ook:  Camouflagekunst van Cecilia Paredes

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down