Geniet van luxe kamperen in het prachtige Toscane

20 augustus 2019
218

Kamperen in Italië is voor veel Nederlanders de ultieme manier van vakantie vieren. Italië kent vele mooie regio’s, maar Toscane is bij veel kampeerders favoriet vanwege de prachtige natuur en het bijna altijd goede klimaat vanaf het vroege voorjaar tot ver in de herfst. Je kunt er terecht op meerdere luxe campings waar je voor een aantrekkelijke prijs een accommodatie kunt huren. Ook als je zelf geen tent of caravan hebt, of als je niet dat hele eind wilt rijden met een caravan achter de auto, kun je genieten van de Toscaanse gastvrijheid.

Breng je vakantie door op een fraaie camping in Toscane
Als je gaat kamperen in Toscane kun je onder andere terecht op Leading Camping Barco Reale, een prachtige camping gelegen in het hart van Toscane tussen de populaire plaatsen Firenze en Pisa. Op deze camping kun je een comfortabele accommodatie huren zoals een fraaie royale stacaravan die van alle gemakken is voorzien. Maar je kunt er ook terecht met je eigen tent of caravan, de camping beschikt over fraaie staanplaatsen. Voor het hele gezin is er genoeg te doen, de garantie voor een onbezorgde vakantie in Italië.

Genieten van mooie steden in Toscane
Als je gaat kamperen in Toscane wil je natuurlijk ook wat van de omgeving zien. De stad Pisa is beroemd vanwege de scheve toren, maar de stad heeft nog veel meer te bieden! Je kunt er heerlijk winkelen en natuurlijk genieten van de uitstekende Italiaanse keuken in de vele restaurants. Firenze, of in het Nederlands Florence, is één van de populairste steden in Italië. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen de stad, waarbij ze wandelen over de wereldberoemde Ponte Vecchio waar uitstekende winkels zijn gevestigd. Bekijk hier ook ons artikel over andere leuke bekende en onbekende plekken in Italië.

Lees ook:  Magisch overnachten in de sneeuw van Fins Lapland

Kom tot rust op een mooie camping in Toscane
Kamperen in Toscane is de ultieme manier om tot rust te komen. Je kunt heerlijk relaxen op de camping, de kinderen worden bezig gehouden door het animatieteam dat op vele campings tijdens het hoogseizoen werkzaam is. Veel campings hebben een zwembad dat voor verkoeling zorgt tijdens warme zomerdagen. Een luxe camping in Toscane heeft dan nog het voordeel dat je er terecht kunt in een uitstekend restaurant als je geen zin hebt om zelf te koken of om buiten de camping uit eten te gaan. Na zo’n vakantie kom je weer helemaal uitgerust en opgeladen terug, zodat je er weer even tegen kunt als de dagelijkse verplichtingen je aandacht weer opeisen. Boek dus nu een heerlijke vakantie en verzeker jezelf van een onvergetelijke tijd.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings