Kamperen in de natuur met een tiny caravan

11 december 2017
328

Wat maakt deze mini caravan zo aantrekkelijk? Ja, hij is klein en heel erg schattig, maar hij biedt ook de mogelijkheid om eventuele dromen “buiten de gebaande paden” na te jagen.

Eerder schreven we al over de tiny house movement: De vrijheid die mensen ervaren door het leven op een kleiner oppervlak met alleen dat wat ze écht nodig hebben. Dit is precies het uitgangspunt van Burt Taylor, de ontwerper van deze druppelvormige home away from home.

Kamperen in moderne vintage

Zijn minicaravan biedt alles wat je nodig hebt voor een trip regelrecht de natuur in. Op een oppervlakte nauwelijks groter dan 4 vierkante meter kan je zowel je maaltijden klaarmaken als slapen onder een steeds wisselend sterrendek. Voor iedereen die enthousiast wordt van vrijheid en de natuur en de charme van zo'n kleine caravan inziet.

Zoektocht naar geluk

De trend van "klein en functioneel reizen" gaat terug naar de dertiger jaren waar ten tijde van de grote depressie deze caravans gebruikt werden in de zoektocht naar een beter leven. En masse trokken mensen het land door met dergelijke piepkleine wagens in de hoop een geschikte plek te vinden voor een nieuw begin.

Geïnspireerd door dit verhaal van gelukzoekers en de functionaliteit van het ontwerp formuleerde Burt zijn droom: een piepkleine caravan creëren die alles biedt wat je nodig hebt voor een onvergetelijke natuurervaring. Één jaar, en een proefreis door de Grand Canyon later, en de Vistabule was geboren.

Een raam naar de wereld

Het belangrijkste onderdeel van de Vistabule: het raam aan de voorkant, welke je altijd een schitterend panoramisch vergezicht biedt. Om zo de buitenwereld eindeloos aan je voorbij te zien trekken vanuit de veilige comfort van binnen.

“In ultieme vrijheid de horizon tegemoet, naar een nog onbekend avontuur."

De Vistabule is compleet personaliseerbaar: van de kleur aan de buitenkant tot de afwerkingen van het interieur. Zodat je jouw eigen droom ook precies op jouw manier na kan jagen. Volg het avontuur van andere tiny-camper reizigers op de Vistabule blog of laat je inspireren door het het gevoel van vrijheid op Instagram

Lees ook:  Kleine huisjes in de natuur: vrijheid in optima forma!

vistabule - afbeelding 4Een continu wisselende omgeving als achtergrond van (een tijdelijk) thuis

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

vistabule - afbeelding 3Een panoramisch uitzicht door de ramen van de mini caravan

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

 

vistabule - afbeeldig 6

Altijd plek voor warmte in dit "thuis op wielen"

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

“Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.”  ~ Jack Kerouac

vistabule - afbeelding 2

Ook al zijn ze klein, er is genoeg ruimte voor een bed en zelfs een keukentje

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

Alles wat je nodig hebt voor een trip de natuur in

vistabule- afbeelding 1

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

Prachtig samenspel van kleur: de tiny caravans die opgaan in de natuur

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

A post shared by Vistabule (@vistabule) on

 

Reislustig geworden? Ook met de oud en vertrouwde camper kun je de vrijheid tegemoet reizen. Lees hier de vier voornaamste redenen waarom je van reizen met een camper gelukkig wordt.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings