Kamperen bij de boer: buiten slapen, maar wel in een goed bed

1091 VIEWS
Kamperen bij de boer: buiten slapen, maar wel in een goed bed

Bij kamperen bij de boer denk je misschien al snel aan je tent opzetten in het weiland en koken op een gastelletje. Maar bij Boeren Bed hebben ze een heel andere manier van kamperen op een boerderij. Hier staan echte “glamping” tenten met de luxe van een cottage. Slaap in een bedstee en zit ‘s ochtends heerlijk bij de authentieke houtkachel, waar je meteen een lekker bakje koffie op zet om te genieten van het uitzicht. En kies precies het uitzicht dat bij je past want er zijn Boer en bed locaties door heel Europa. 

Slapen in een tent, maar wel in een goed bed

Bij een Boer en bed verblijf je op een werkende boerderij en ervaar je het echte boeren leven. Je mag de boer helpen, eieren rapen of de dieren voeren. Of je blijft lekker bij je tent, geniet van het uitzicht of maakt mooie uitstapjes in de omgeving. Er zijn momenteel Boer en bedden in Nederland, België, Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, dus volop keuze. Kies een locatie of omgeving die past bij jou en geniet van het buitenleven. Maar wel met het comfort van een goed bed.

Artikel gaat verder onder de foto’s >

Boer en bed Boer en bed

Koken op een houtkachel

De tenten zijn zo ingericht dat je in principe niks hoeft mee te brengen. Elke tent heeft een eigen toilet en er zijn er zelfs met een eigen douche. Ook is er vaak een boerderijwinkeltje aanwezig waar je niet alleen veel basics kunt kopen, maar ook terecht kunt voor heerlijke regionale producten. In elke tent staat een houtkachel, die tevens dient als fornuis waar je heerlijk op kunt koken met de verse producten uit de streek.

Lees ook:  5x yurts in Nederland voor bijzonder slapen

Artikel gaat verder onder de foto’s >Boer en bed

Boer en bed

Boer en bed

Voor ieder wat wils

In een Boer en bed creëer je precies het verblijf dat past bij jou en je gezelschap. Er zijn meerdere extra’s bij te boeken, zoals een hottub of zelfs een konijntje om tijdens de vakantie mee te knuffelen. In elk land en op elke locatie zijn mooie uitstappen te maken. Maak bijvoorbeeld een boottocht over een Schots riviertje naar prachtige uitgestrekte velden of verwonder je over de hoge toppen en dalen terwijl je verblijft tussen de Zwitserse bergen. Maar ook dichter bij huis slaap je in een luxe tent, bijvoorbeeld aan de rand van de Veluwe of tussen de duinen van Terschelling.

Artikel gaat verder onder de foto’s >

Boer en bed

Boer en bed

Wil je meer informatie over de verschillende locaties van Boer en bed of wil je direct zelf een verblijf boeken? Neem dan een kijkje op de website.


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving. Hier vind je onze hele collectie. 

MEER INSPIRATIE

Logeren bij de boswachter: dit moet je weten
Bosrijk slapen bij de Sallandse Heuvelrug
4x slapen in de buurt van de Kinderdijk
5x yurts in Nederland voor bijzonder slapen