Gezonder gaan leven door minder te roken

11 januari 2021
413
justfog q16

Iedereen wil met een goede gezondheid het leven door zien te komen. Dit kunnen we bewerkstelligen door veel te bewegen en gezonde voeding te eten en drinken. Een gezonde levensstijl komt echter niet vanzelf. Je zult er het een en ander voor over moeten hebben. Dagelijks minimaal twee keer dertig minuten bewegen wordt aangeraden. Het is echter beter om een paar keer per week intensief te gaan sporten. Dit kan in de fitnessschool zijn, maar ook een teamsport.

Daarnaast speelt voeding ook een hele belangrijke rol. Wanneer jij veel frisdranken drinkt en veel snackt, dan heeft dat nadelige gevolgen voor hoe jij je voelt. Ook kan dit zich uiten in een toename van het lichaamsgewicht en je niet lekker voelen. Het is dan ook belangrijk om een gebalanceerd dieet te hebben waarbij je veel afwisseling qua voedsel binnenkrijgt. Veel groente en fruit eten én genoeg water drinken, zorgt er al voor dat je goed op weg bent.

Het kan ook zo zijn dat je al elke week een paar keer sport en goed op jouw voeding let, maar bijvoorbeeld toch nog niet kan stoppen met roken. Dat is ook zeer begrijpelijk, daar roken heel verslavend kan werken. De stof nicotine zorgt ervoor dat een roker na een bepaalde tijd alweer naar een sigaret langt. Een alternatief dat steeds vaker ter sprake komt zijn de zogenaamde elektrische sigaretten. Deze zijn minder schadelijk en je kunt het nicotinegehalte langzaam afbouwen. Een voorbeeld van zo een elektrische sigaret is de justfog q16.

Het nicotinegehalte afbouwen met de justfog q16

Een elektrische sigaret, zoals de justfog q16, kan een verslaafde roker helpen om in eerste instantie te minderen met roken en om minder schadelijke stoffen binnen te krijgen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om volledig te kunnen stoppen.

Lees ook:  8x Yoga oefeningen voor beginners

Je kunt verschillende soorten vloeistoffen verkrijgen voor de justfog q16. Deze vloeistoffen bevatten een bepaald nicotinegehalte, afhankelijk van jouw keuze. Als je net overstapt van een sigaret naar een elektrische sigaret, dan begin je wellicht bij een 10 mg nicotine dosis. Langzaamaan is het dan de bedoeling om deze sterkte omlaag te brengen totdat je op 0 mg nicotine zit.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down