Japanse kersenbloesem overspoelt het Inokashira Park Lake in Tokio

1 februari 2021
183

Elke lente brengt fotograaf Danilo Dungo tijd door in Inokashira Park in Tokio, beroemd om zijn overvloed aan bloeiende kersenbomen. De fotograaf is een meester geworden in het vastleggen van de gebeurtenis vanuit alle hoeken, vooral met luchtopnames die de roze bloemen laten zien die het nabijgelegen meer bedekken. Hier zijn een handvol foto's van de afgelopen twee jaar te zien, maar je kunt veel meer ontdekken op zijn NatGeo Your Shot-pagina.

Lees ook:  Portret van een tuin: over eindeloos geduld, vakmanschap en liefde

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings