In Japan is de lente in volle gang, en het ziet er zo uit

6 maart 2017
462

Ook in Nederland is de meteorologische lente vorige week van start gegaan en worden regen en koude steeds vaker afgewisseld met welkome zonnestralen. In Shizuoka (Japan) is de lente al iets verder gevorderd en bloeien de iconische bloesems op volle sterkte. 

Vanaf 15 februari werden ze verwacht (dit is het vroegst gemeten moment ooi dat de bloei begon) en ze bloeien tot en met de  eerste helft van maart. In het stadje Kawazu staan 800 bloesembomen langs de rivier, dit is met recht een van de mooiste en indrukwekkende plekken om de bloesem te aanschouwen. Ieder jaar wordt hier ook een festival georganiseerd om de kleurenpracht te vieren en te eren - dan worden de bomen 's avonds verlicht wat er sprookjesachtig uitziet.

bloesem bloesem2 bloesem3 bloesem4 bloesem5 bloesem6 bloesem7 bloesem11

Via My Modern Met

Lees ook:  Eeuwenoude techniek van geborduurde temariballen herleeft

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down