Genieten met een intex zwembad in je tuin

154 VIEWS
Genieten met een intex zwembad in je tuin

Het lente seizoen is alweer een tijdje onderweg. De vogels fluiten, de bomen beginnen weer groene bladeren te krijgen en de zon breekt zo nu en dan door. Aan alles merk je buiten dat het steeds beter weer gaat worden. Voor je het weet staat de zomer alweer voor de deur. Een goed moment om de tuin klaar te maken, zodat je er volop van kunt genieten. En met het aankomende warme weer is het ideaal om een intex zwembad in je tuin te hebben.

De lente is de tijd van weer naar buiten kunnen gaan en flink tuinieren. Je wilt namelijk de komende maanden van een mooi onderhouden tuin kunnen genieten. Het is dan ook belangrijk dat je weet wat je met jouw tuin wilt gaan doen. Ga je voor veel groen of juist veel betegeling? Na de herfst- en wintermaanden kan de tuin er grauw uitzien. Het meubilair zal even goed schoongemaakt moeten worden en kapotte planten vervangen worden. Als dit allemaal gebeurt is, is er wellicht nog een plek in de tuin om voor verfrissing te zorgen met een intex zwembad.

Intex zwembad collectie

Intex is een van de marktleiders op het gebied van opzetzwembaden. Het bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied. Je bent dan ook verzekerd van kwaliteit met een intex zwembad. Er zijn verschillende zwembaden in de collectie van Intex. Van babybadjes en opblaasbare zwembaden, tot aan hoogwaardige zwembaden met een harde buitenframe. Zo is er voor ieder wat wils tijdens de warme maanden van het jaar. Ook duurt het opzetten van de zwembaden niet lang. Daarnaast staan ze stevig en kunnen ze tegen een stootje.

Lees ook:  Een prachtige kruidentuin aanleggen in 5 makkelijke stappen

Verfrissing tijdens de warme uren van de dag is lekker. Maar hoe zit het als jij rond de avonduren of tijdens de koudere maanden van het jaar wilt genieten van een lekker warm bad? Dat kan ook met een uniek intex zwembad. De pure spa collectie zijn speciaal ontworpen jacuzzi’s die goed bestand zijn tegen externe factoren. Ze zijn van alle gemakken voorzien, makkelijk te installeren en beschikbaar als 4-persoons en 6-persoons. Zo kan iedereen genieten van de overheerlijke stralen en bubbels in het warme intex bad.

MEER INSPIRATIE

Een paradijs in je achtertuin
Een prachtige kruidentuin aanleggen in 5 makkelijke stappen
Lekker genieten van tuinplanten voor iedereen
Viburnum – Hoe moet je ze snoeien en verzorgen?