Inspireer, transformeer en begeer de mens via online zichtbaarheid en vindbaarheid

15 juni 2021
214

Dromen zijn echt alles. En deze verschillen per persoon. Soms is het een weekendje weg met het gezin. Soms is het genieten van een vistocht met uw kinderen midden in de natuur. Voor sommigen is het een eigen bedrijf beginnen. Deze zijn allemaal geldig, zeer reëel en ook erg belangrijk. Deel dromen online, maak de dromen vindbaar en help ieder zijn droom waar te maken dankzij Google Ads.

Hoe inspireert u de wereld via het internet met Google Ads

Kort gezegd, Google Ads (voorheen bekend als Google Adwords) zijn betaalde Google-advertenties die u kunnen helpen met het delen van uw passies en creaties. Hiermee zet u uzelf op de eerste pagina van Google-zoekresultaten voor de zoekwoorden die u kiest en hiermee verschijnen uw dromen en positieve verhalen op veel andere geschikte websites. Wie is er nou niet op zoek naar zijn droomvakantie of een heerlijk stukje natuur om van te genieten in het weekend?!? Maak dit mogelijk voor anderen door uw verhalen te delen via het internet met de liefhebbers waarbij deze verhalen niet te missen zijn dankzij uw duidelijke aanwezigheid op het internet.

 Betaalde advertenties op internet geven u de mogelijkheid om uw advertentie alleen te laten zien aan die mensen die het meest geïnteresseerd zijn in uw aanbod, namelijk uw doelgroep.

 Het grootste voordeel van AdWords is dat uw droom wordt getoond op hetzelfde moment als er actief naar gezocht wordt.  

Maak kennis met de dromen van uw publiek

 Iedereen heeft een iets andere droom, kunstsmaak of favoriet stukje natuur om van te genieten. Als u erachter kunt komen wat dat is, wordt verkopen aan de emoties natuurlijk. Ga aan de slag met zoekmachine adverteren om de dromen van uw klanten te ontdekken, zodat u een op maat gemaakte creatie kunt maken die zeker bij de dagdromers zal resoneren.  

Lees ook:  25% korting op de Vlogacademy - wat is jouw verhaal?

Concentreer u op uw kerncompetenties

Het mogen schrijven en delen van de mooiste verhalen over geweldige avonturen, bijzonder waardevolle momenten in het leven of spectaculaire opnamen van moeder natuur is uw passie en hier stort u al uw tijd in. Geef deze memorabele gebeurtenissen een mooi plekje die voor iedereen online zichtbaar zijn om van te genieten of verder op te bouwen in het leven door deze aan te grijpen. Doe dit zonder zelf uw tijd of geld te verliezen door het online marketing deel uit te besteden aan een Adwords bureau. Dankzij de juiste tools en know-how weten deze specialisten precies wat voor plek deze kunstwerken verdienen op het internet, waardoor de zichtbaarheid en vindbaarheid hiervan zal toenemen. En dat terwijl u rustig verder mag gaan met het delen van nieuwe bewonderenswaardige inhoud over het leven, de natuur, schitterende kunst of een uitzinnig levensverhaal. Google AdWords uitbesteden kan ook zorgen dat u zelf minder tijd hoeft te steken in het uitvoeren van online marketing campagnes in Google. 

Verbeter het leven van uzelf en anderen

Een verhaal verandert de kijk van de mens op het leven door een nieuw perspectief te creëren. Maak deze verhalen online zichtbaar. Mensen zullen de statistieken, onderzoeken en meningen die u deelt vaak vergeten. Maar de verhalen die verteld worden, kunnen voor altijd met hen resoneren.

Hoewel het pijnlijk en ongemakkelijk kan zijn om een verhaal te delen, zal de waarheid erkent worden. Het kan uzelf niet alleen helpen, deel het en de kans is groot dat ook veel andere mensen geholpen worden

Lees ook:  Wat is pro deo en wanneer heb je er recht op?

Meer weten over marketing en positionering? Hier lees je meer over de leukste ideeën voor guerilla campagnes. 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down