DECEMBER | Bijzondere activiteiten rond de feestdagen

6 december 2015
205

Elke maand zet Paradijsvogels Magazine inspirerende en bijzondere activiteiten op een rij. Van verborgen parels tot bekende must sees: deze activiteiten staan garant voor een gezonde dosis inspiratie. De decembermaanden staan in het teken van rust en bezinning, maar ook van sfeervolle momenten met vrienden en familie. Of u nu gaat winterwandelen over het wad of een kerstconcert in Russische sferen bezoekt: wij wensen u een fantastisch en inspirerend uiteinde!
[hr]

Kou en stilte | Winterwandelingen over het wad

Inspiratiekalender december | Paradijsvogels Magazine's Zomers kunt u op de wadden soms over de hoofden lopen, maar in de winter is het er rustig en stil. Warme kleding is geboden, maar wie de kou trotseert op de Noordpolderzijl in het Noordelijkste puntje van Groningen wacht een bijzondere ervaring...
December t/m april | Alle beschikbare wandelingen zijn te vinden via www.wadgids.nl
 
[hr]

Knus en feestelijk | Winterpaleis het Loo

Inspiratiekalender december | Paradijsvogels MagazineIn de volksmond wordt dit regelmatig de mooiste kerstmarkt van Nederland genoemd. Van zaterdag 12 december tot en met zondag 3 januari zijn het Paleis en haar omgeving volledig in winterse sferen gehuld. De feestelijk gedekte tafels, traditioneel opgetuigde kerstbomen, handgemaakte groenversiering en een echte ijsbaan staan garant voor ...
12 december t/m 3 januari | www.paleishetloo.nl
 
 
[hr]

Wandelroute Illuminade | De Hortus in winterse sferen

Inspiratiekalender december | Paradijsvogels MagazineEen bezoek aan het Amsterdam Light Festival combineert u met een kop Glühwein bij de sfeervolle Hortus. In de wintermaanden zijn de tuinen onderdeel van de wandelroute Illuminade: de kassen zijn gesloten, maar tussen 17:00 en 22:00 schuift u gratis aan bij het vuur.
10 december t/m 3 januari | www.dehortus.nl/illuminade
 
 
[hr]

Vuurwerkvrij kamperen | Oud & Nieuw in de stilte van de natuur

Inspiratiekalender december | Paradijsvogels MagazineSnakt u naar een rustige jaarwisseling? Met Oud en Nieuw stelt Staatsbosbeheer vier van haar rustigste kampeerterreinen voor twee dagen open. Zonder vuurwerk (m.u.v. sterretjes) en zonder lawaai, maar mét een knapperend vuurtje, een schaal heerlijke koude oliebollen, wat overpeinzingen voor 2015, een pan glühwein en een warme slaapzak lijkt ons dit een magisch begin van 2015!
Tot en met maart 2016 | www.staatsbosbeheer.nl
 
[hr]

Lees ook:  Schitterende kunstwerken van sneeuw en ijs

21 december | Lekker naar de bios op de Europese dag van de Korte Film

Inspiratiekalender december | Paradijsvogels MagazineOp de kortste dag van het jaar vindt voor de derde keer de Europese dag van de korte film plaats in vele Nederlandse theaters. Dit jaar richt het filmprogramma zich op korte films van Nederlandse makers, maar de films zijn van internationale allure: Sam de Jong, Douwe Dijkstra, en Mees Peijnenburg zijn alledrie genomineerd voor een Gouden Kalf, en de korte film van Mees Peijnenburg is bovendien de Nederlandse inzending voor de Oscars.
21 december | op www.hollandsefilm.nl vindt u meer informatie en alle deelnemende theaters
[hr]

Ave Maria | Kerstconcerten in Russische sferen

Inspiratiekalender december | Paradijsvogels MagazineIn december klinken in de Nederlandse kerken de prachtige klanken van Rachmaninov en Tsjaikovski. Onder leiding van dirigent Raymond Janssen laat het New Romanian Chamber Orchestra u genieten van de mooiste kerstliederen. Van Nijmegen tot Amsterdam en van Eindhoven tot Groningen.
14 t/m 23 december | www.avemariaconcert.com
 
 
[hr]
Elke maand op de hoogte blijven van bijzondere en inspirerende activiteiten op het gebied van kunst, cultuur & natuur? Schrijf u in voor de gratis maandelijkse agenda van Paradijsvogels Magazine:
[mc4wp_form id="21400"]

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings