Een levensgrote inktvis getekend met... balpen

11 november 2015
454

De traditionele balpen op z'n retour? Helemaal niet! We zitten steeds vaker achter een toetsenbord of typen whatsapp berichtjes naar vrienden en geliefden, ontwerpers kiezen massaal het digitale pad en zelfs kunstenaars experimenteren met technieken waar geen verfkwast aan te pas komt. Vooruitgang die vele voordelen heeft, maar een doorn in het oog van kunstenaar Ray Cicin. Als tegengeluid verzamelde hij alle afgedankte balpennen van de computer-minnende grafische designers in zijn nabije omgeving, en maakte er een prachtig kunstwerk mee. Een (hoe kan het ook anders) inktvis, helemaal van balpeninkt.
Ray Cicin 3Ray Cicin 2Ray Cicin 4Ray Cicin 5Ray Cicin 6
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Een inspirerende rondleiding door de Tuin der Lusten van Jeroen Bosch

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down