Indrukwekkend rotanbeeld in een restaurant in Bangkok

22 december 2020
253

Bij Enter Projects Asia is rotan een ware passie. Na het voltooien van de decoratie van een yogatempel, zijn de ontwerpers van de studio terug met een grootschalige installatie die een restaurant in Bangkok doorkruist met uitzicht op de Chao Priya-rivier. In de lounge van de Spice & Barley rijzen twee pilaren van 30 meter uit de grond en bloeien in een massa zwarte en gouden strepen.

Patrick Keane, de directeur van de Thaise firma, "gebruikte 3D special effects-software -Maya en Rhino- om bellen, schuim en vloeistoffen te simuleren", die verwijzen naar het assortiment Belgische bieren dat het restaurant serveert. De spiraalvormige vormen verbergen pijpen en ventilatieapparatuur en weerspiegelen ook de omringende architectuur, terwijl de geschilderde banden de gouden tempels van het land oproepen.

Lees ook:  Dromerige karakters die leven in de lucht

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down