Ina | Laat me nu maar denken

14 oktober 2014
259

Laat me nu maar denken dat ik dansen kan,
een weg kan banen waar een ander strandt,
of dat ik kunst maak en niet lanterfant;
ik ben zo graag een held in mijn gedachten.
Nee, overdrijven zal ik mijn ambities niet,
kom op nou, ik ben absoluut geen kind meer,
het klappen van de zweep ken ik, en ’t zeer
dat werd veroorzaakt door mijn dommigheid.
Dus is het werkelijk nou veel gevraagd
dat ik eens dansen wil en niemand lacht,
dat ik de kracht heb waar geen mens dat dacht;
ik ben zo graag een held in mijn gedachten.
Ina Schroders-Zeeders, 26 juni 2014
Beeld: Nakamikittie
[hr]
Ina Schroders-Zeeders woont al haar hele leven op Terschelling, haar eigen paradijs. Wandelt graag urenlang door de natuur en heeft een voorliefde voor de simpele dingen in het leven. Ze pakte in 1997 de pen op om deze niet meer neer te leggen: inmiddels publiceerde ze 295 romans en 2 dichtbundels. Op Paradijsvogels Magazine publiceren we de parels van haar poëzie. 

Lees ook:  Een ontroerend gedicht van Toon Tellegen over verdriet

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings