In Japan maken voorbijgangers kunstwerken van gevallen bladeren

16 december 2016
532

Het herfstpak van de bomen is vaak zo mooi van kleur dat het het perfecte palet biedt om kunstwerken van te maken. Mooi is dat in Japan mensen dit ook gewoon op straat doen!

Ze verzamelen een grote berg felgekleurde bladeren in rood, geel en oranje, sorteren ze naar hun tint om ze vervolgens te schikken in mooie, vaak natuurlijke composities. In Japan noemen ze dit ochiba kunst (kunst van gevallen bladeren). Hoe mooi de voorstellingen ook zijn, een windvlaag later is het weer voorbij. En ook dat is mooi.

ochiba-kunst ochiba-kunst2 ochiba-kunst3 ochiba-kunst4 ochiba-kunst5 ochiba-kunst6 ochiba-kunst7 ochiba-kunst8 ochiba-kunst9 ochiba-kunst10 ochiba-kunst-11

Via My Modern Met

Lees ook:  De goedheid van de mens

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down