Bijzondere groepsreizen: fascinerende beelden van dierenmigratie

20 januari 2020
621

Het blijft een intrigerend fenomeen: duizenden dieren die elk jaar van A naar B trekken. Grote groepen die als één lijken te denken en bewegen - onverstoorbaar verplaatsen zij zich, soms duizenden kilometers. Het is ook fantastisch om te aanschouwen, en zelfs bij de kleinste beestjes bekruipt door de gigantische omvang van het reisgezelschap het gevoel dat we als mens maar nietig zijn.

De beelden hieronder geven een prachtige indruk van verschillende dieren die en groupe op zoek gaan naar warmer waterstromen, of juist wat koude ijsschotsen en sappige velden.

Witte ibissen

migratie 1

Roggen in Baja Calefornia

migratie 6

Vuurvliegen in Japan

migratie 3

Witte pelikanen in Mississippi

migratie 4

Flamingo's in Mexico

migratie 5

Vleermuizen in Zambia

migratie 7

Krabben op Christmas Island

migratie 8

Buffalo's in Afrika

migratie 9

Gouden kwallen in Palau

migratie 10

Vissen in Tailor Creek, Californië

migratie 11

Keizervlinders in Mexico

migratie 12

Wildebeesten in de Mararivier in de Serengeti

migratie 13

Pronghorns in Canada

migratie 14

Walrussen in Svalbard

migratie 15

Lees ook:  Bomen in de mist

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down