In deze doorzichtige tent slaap je letterlijk midden in de natuur

4 januari 2017
208

Kamperen is natuurlijk leuk in een kunststof tentje, ergens op een camping in Frankrijk. Voor degenen die zich geen buil meer willen vallen aan het slaan van de haringen zijn er ook kant-en-klare exemplaren: van basic tentjes waar je net knus met twee slaapzakken in past, tot luxe glampingtenten compleet met badkamer en zacht bed.

De Franse ontwerper Pierre-Stephane Dumas brengt het niveau van kamperen weer een stukje verder: hij ontwierp deze doorzichtige tent in de vorm van een iglo waarmee buiten slapen weer een hele nieuwe dimensie krijgt.

De zgn. BubbleTree heeft genoeg ruimte voor een bed en wat stoelen om in de relaxen, maar de mooiste eigenschap is natuurlijk dat hij helemaal doorzichtig is. Laten we ons voorlopig niet druk maken over inkijk en privacy, maar genieten van de gedachte hoe je hiermee onder de sterren kunt slapen, de zon kan zien opkomen en je letterlijk midden in de natuur slaapt.

Voor degenen die het doorzichtige aspect toch wat lastig vinden: er is ook een variant die voor de helft ondoorzichtig is gemaakt.

Wie biedt?!

bubbletree2 bubbletree3 bubbletree4 bubbletree5 bubbletree6

 

 

 

Lees ook:  Een dromerige kroonluchter van paardenbloemen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

Onbezorgd leven met een woonverzekering

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings