IKEA Japan lanceert een kleding- en merchandiselijn van 10 stuks

25 augustus 2020
147

Na de beroemde inval van de blauwe Balenciaga-tas (2.000 USD) op basis van Ikeas 'FRAKTA plastic shopper (0,99 USD), was het gewoon een kwestie van tijd totdat de Zweedse woninginrichtingsgigant zou reageren. IKEA Japan lanceert een kleding- en merchandiselijn van 10 stuks.

EFTERTRÄDA’ is Swedish for ‘successor’. Could our clothing and accessories line succeed in our home furnishing solutions?” - IKEA

De allereerste kleding- en merchandisecollectie, met het officiële IKEA-logo als primair ontwerp, hanteert dezelfde filosofie op gebied van woninginrichting. Eenvoudige, alledaagse interpretaties van kleding en accessoires. Het streepjescodemotief verwijst naar het best verkochte product dat we allemaal kennen en ooit in onze huizen hebben gehad, de BILLY-boekenkast. Deze lijn omvat t-shirts, hoodies, allemaal gemaakt van 100 procent duurzaam katoen, twee waterflessen, een paraplu, twee handdoeken en een draagtas en zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

Lees ook:  Oma’s tips voor vlekken in je kleren

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Onbezorgd leven met een woonverzekering

Hoe verzorg je je lichaam het beste?

Waarom heb je een leuke, creatieve hobby nodig?

De rustgevende aura kleur blauw

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings