IJsland vanuit de lucht

22 oktober 2020
144

Ben Simon is een Duitse fotograaf die in IJsland woont. Voordat hij fotograaf werd, was hij een topsporter en werkte hij voornamelijk in het toerisme in Oostenrijk en IJsland. In de serie "The latest magical moments" vliegt hij opnieuw over IJsland om zijn kostbare bronnen vast te leggen - de verse sneeuw, de bergen verloren in de mist en deze ongerepte natuur ... Door zijn avonturen en expedities te delen, probeert Ben Simon zijn publiek altijd zich bewust te maken van milieuproblemen en de impact van de mensheid op de planeet.

Lees ook:  Bizar realistische kunstwerken van glas

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chinees Nieuwjaar 2023: dit brengt het jaar van het konijn

Het mooiste uitzicht van de wereld

Hierom is opruimen super belangrijk!

Alles wat je moet weten over pyriet

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings