Hyperrealistische tekeningen van ogen

24 april 2016
619

Zoals bij veel kunstenaars begon Flavio Apel met tekenen als een hobby. Hij maakt hyperrealistische tekeningen van ogen, over elke tekening doet hij 20 tot 150 uur. "Twee ogen zijn van onbekenden, de andere zijn van mensen die ik heel goed ken", aldus Flavio. Het is opmerkelijk hoe hij te werk gaat: waar je zou verwachten dat hij eerst een grove schets opzet van het gehele oog en deze langzaam detailleert, werkt hij eigenlijk als een soort printer waarbij hij millimeter voor millimeter een volledig uitgewerkt beeld produceert. Helaas zal zijn ogencollectie bij deze tekeningen blijven, want inmiddels heeft hij zich toegelegd op andere, meer experimentele, onderwerpen waarvan we ook 2 werken laten zien.

Meer tekenkunsten zien? Bekijk ook deze fotografische tekeningen van potlood of deze bijzondere portretten gemaakt van de achterkant van mensen...

flavio-apel-02 flavio-apel-03 flavio-apel-04 flavio-apel-05 flavio-apel-06 flavio-apel-07

[hr]

Anderen bekeken ook: Fotograferen met potlood

Monica Lee6

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Pentekeningen van groots formaat waar fantasie en werkelijkheid samenkomen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down