Hyperrealistische tekeningen van ogen

1914 VIEWS
Hyperrealistische tekeningen van ogen

Zoals bij veel kunstenaars begon Flavio Apel met tekenen als een hobby. Hij maakt hyperrealistische tekeningen van ogen, over elke tekening doet hij 20 tot 150 uur. “Twee ogen zijn van onbekenden, de andere zijn van mensen die ik heel goed ken”, aldus Flavio. Het is opmerkelijk hoe hij te werk gaat: waar je zou verwachten dat hij eerst een grove schets opzet van het gehele oog en deze langzaam detailleert, werkt hij eigenlijk als een soort printer waarbij hij millimeter voor millimeter een volledig uitgewerkt beeld produceert. Helaas zal zijn ogencollectie bij deze tekeningen blijven, want inmiddels heeft hij zich toegelegd op andere, meer experimentele, onderwerpen waarvan we ook 2 werken laten zien.

Meer tekenkunsten zien? Bekijk ook deze fotografische tekeningen van potlood of deze bijzondere portretten gemaakt van de achterkant van mensen

flavio-apel-02 flavio-apel-03 flavio-apel-04 flavio-apel-05 flavio-apel-06 flavio-apel-07


Anderen bekeken ook: Fotograferen met potlood

Monica Lee6


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

MEER INSPIRATIE

Het zalige nietsdoen: portretten om helemaal van tot rust te komen
Een kunstzinnige ode aan de natuur
Deze magnifieke strandbeesten wandelen op de wind
Deze kunstenaar ‘schildert’ prachtige portretten met schroeven