Beste honeymoon bestemmingen in Nederland

1 april 2023
461
honeymoon nederland

Wie op huwelijksreis gaat, denkt misschien al snel aan het buitenland. Dat is een gemiste kans, want Nederland is zeer verrassend. De beste honeymoon bestemmingen vind je misschien wel waar je het niet verwacht: gewoon hier in Nederland. Hier vind je 3 mooie honeymoon bestemmingen in Nederland, waaronder misschien wel jouw toekomstige bestemming...

Lees ook Welke reisorganisaties zijn er allemaal?

Voordat je gaat

Er zijn een aantal dingen die je beter vooraf al kunt bedenken. Een huwelijksreis kan namelijk al snel tegenvallen door hooggespannen verwachtingen. Hier drie tips:

  • Zorg dat je voor en na de huwelijksreis al vrij hebt. Zo kom je goed in de stemming.
  • Verwacht niet veel, sta er open in. Een mooie uitspraak is 'verwachtingen zijn uitgestelde telleurstellingen'. Hoe sterker je beeld is van hoe dingen moeten zijn, hoe meer dingen kunnen tegenvallen. Geniet vooral van het moment, dat is de kunst.
  • Regel de bruiloft op tijd. Als er nog allerlei zaken aan het bezinken zijn, zoals de trouwfotograaf prijzen of twijfel over de gastenlijst keuze, dan staat dit in de weg bij de huwelijksreis.

Vakantiehuisje in Vlissingen

Voor veel mensen is een locatie aan zee ideaal. Mooie strandwandelingen met prachtige wandelroutes, het ruizen van de zee en een uitgestrekt stuk zandstrand brengt menig ziel in vervoering. Meer dan wat zand, schelpen en de zee heb je soms niet nodig. In Nederland heb je daarvoor best wat keus: zo zijn er hele leuke strandhuisjes in Vlissingen. Vlissingen is een relatief kleine plaats en geeft je het gevoel van anonimiteit. Heerlijk weg in eigen land. Hier kun je lekker knus samen zijn, flaneren over de Boulevard van Vlissingen of misschien een bezoekje brengen aan het Zeeuws Maritiem MuZEEum. Net wat jij en je aanstaande willen.

Lees ook:  Deze kunstenares haakt jasjes voor beschadigde natuur

Luxe hotel in Amsterdam of Rotterdam

Wil je eigenlijk de slaapkamer niet uit tijdens de honeymoon? Dus gewoon verwend worden in de meest luxe omgeving van het land? Kies dan voor een enorm luxe hotel, zodat jullie je even heerlijk in luxe kunnen wentelen. Een mooie plek hiervoor is bijvoorbeeld Hotel Twenty Seven in Amsterdam of Hotel New York in Rotterdam.

honeymoon nederland

Hotel Het Oude Ambt in Bellingwolde

Voor wie nog even geduld heeft tot eind 2023 is het dan tot hotel verbouwde oude gemeentehuis Het Oude Ambt in Bellingwolde ook een optie. Een indrukwekkend hotel met als bijzonder detail dat dit echt volledig rolstoelvriendelijk is. Het hotel heeft een prachtige Raadszaal die ook diende als trouwzaal met vele mooie details. Het schilderwerk in de zaal heeft zelfs in 2020 de Nationale Schildersvakprijs gewonnen. De zaal is onder andere voor een bruiloft te reserveren. Zo kun je na de bruiloft mooi door naar je honeymoon. Voor wie vast wil reserveren kan contact opnemen met de bevlogen eigenaresse Frieda Hillebrand. Deze dame die de 80 reeds is gepasseerd bouwt het hotel uit liefde voor haar man die door een herseninfarct in een rolstoel terecht kwam. Tips nodig om een luxe bruiloft te organiseren? Lees dan hier onze tips!

Over de auteur

Mathias Molenberg
Ik ben Mathias Molenberg, en ik schrijf met veel plezier voor Paradijsvogels Magazine. Mijn passie is het ontdekken van de schoonheid van de wereld, zowel in verre reizen als in alledaagse momenten. Ik deel graag mijn ervaringen en inzichten over geluk, mindfulness en hoe we het leven optimaal kunnen benutten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om mijn laatste artikelen te lezen en laten we samen de wereld verkennen en genieten van de kleine dingen in het leven.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down