Hoe vrouwen al 100 jaar fit blijven

11 augustus 2015
197

Een gezonde geest in een gezond lichaam. We weten allemaal dat bewegen belangrijk is, en als we Erik Scherder mogen geloven helpt het zelfs om de hersenen scherp te houden. Lichaamsbeweging is dus belangrijk, maar om fit te blijven is meer nodig dan af en toe een blokje om of boodschappen doen op de fiets. Dit filmpje laat op hilarische wijze zien hoe vrouwen al 100 jaar fit blijven. Tijden veranderen, dat is duidelijk! Hoelahoepen, trim twisten en jazzercise zijn inmiddels vervangen door power yoga, crossfit en zumba...
...wij zijn erg benieuwd: wat doet ù om fit te blijven? Reageren kan onderaan deze pagina!

[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]
 

Lees ook:  Mijn eerste keer... oma worden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings