Hoe kun je je als vrouw sterk en mooi voelen?

15 juni 2022
479
Prothese lingerie

Er zijn heel veel aspecten waardoor een vrouw zich niet mooi kan voelen, vaak heeft dit ook te maken met het verleden. Maar vandaag de dag heeft mooi voelen ook te maken met social media, want er wordt een ideaal beeld gecreëerd wat bijna niet te handhaven is. Maar het ideaalbeeld begint steeds meer te verschuiven naar iedere vrouw is mooi en iedere vrouw is perfect.

Gevoel

Je sterk en mooi voelen, dat gaat om een gevoel. Dat gevoel heeft te maken met hoe je in je eigen lichaam zit, maar ook wat je van je eigen lichaam vindt. We kunnen begrijpen dat niet iedereen zich zo lekker in zijn vel voelt, want niet iedereen kan haar lichaam accepteren. Het is over het algemeen bekend dat dat bijvoorbeeld voor vrouwen met borst prothese wat minder makkelijk is. Maar toch als je ermee aan de slag gaat zal iedere vrouw zich mooi en vooral sterk kunnen voelen, want dat is wat we willen bereiken als vrouw zijnde. Ons comfortabel voelen in ons eigen lichaam, want dat is tegenwoordig best wel een moeilijke opgave.

Je mooi voelen met Lingerie

Om ons mooi te voelen, daarbij kan lingerie al een hele grote rol spelen. En nee lingerie doe je niet altijd voor je partner aan. Lingerie doe je als vrouw ook aan om jezelf zo te voelen van ik mag er wel wezen! Niet dat je er alleen mag wezen als je mooie lingerie aan hebt, maar vaak heeft het toch een positieve invloed op hoe we ons voelen. Zeker als je een prothese borst, dan kun je met prothese lingerie het gevoel krijgen dat je weer een vrouw bent. Want de buste laat de vrouw onverwachts toch een vrouw voelen hoor!

Lees ook:  Wat zijn engelen getallen?

Make-up

Veel vrouwen dragen make-up, om een soort van masker te dragen. Niet om zichzelf mooier te vinden, maar vaak draagt het er wel aan bij. Maar make-up kan meer zelfvertrouwen geven en er ook voor zorgen dat een vrouw zichzelf net wat sterker in de schoenen vindt staan als ze make-up op heeft. Want ja ze laat toch haarzelf wat mooier uitkomen dan ze zelf denkt. Maar vaak is het zo dat make-up het niet perse mooier maakt, vaak is het dat het juist de mooie aspecten aan een vrouw accentueert. Tegenwoordig is de trend dan ook om meer make-up te dragen dan dat de vrouw of meid eigenlijk nodig heeft! Hierdoor creëer je ook al een ander ideaalbeeld. Het percentage dat zonder make-up de deur uit gaat is heel laag. Zo voelt maar 5 procent van de vrouwen zich lekker in haar vel zitten zonder make-up. Bekijk hier de make-up trends door de jaren heen!

Er zijn genoeg manieren waarop een vrouw zich mooi en sterk kan voelen, maar een vrouw moet het ook willen. Dus voel jij je als vrouw wel eens sterk en mooi?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down