Hoe Koning Winter de Niagara Falls omtoverde tot magisch ijstafereel

22 januari 2018
153

In veel landen is het wintertijd en ook het noorden van Amerika en Canada moeten daar aan geloven.  Met name de afgelopen weken zwaaide Koning Winter er genadeloos met de scepter. De continenten kregen te maken met zeer extreme winterse omstandigheden, waarbij ijzige temperaturen van maar liefst -40 werden bereikt. 

Winterse plaatjes

Naast de nodige ongemakken en barre situaties voor mens en dier, leverde het ook adembenemende winterse plaatjes op. Het bezorgde één van de grootste watervallen ter wereld zelfs een ware winterse make over. Bekijk de bevroren staat van Amerika's Niagara Falls.

 

A post shared by norbert ? (@norbert.ludwig) on

A post shared by Tulus Simatupang (@tdsphoto) on

A post shared by @lankandian on

A post shared by Inez Oliveira (@inezcoliveira) on

A post shared by @nyfortitude on

 

Geloof het of niet, ook 's werelds heetste woestijn, de Sahara, kreeg begin januari 2018 een winters karakter. Lees dit artikel en bekijk de bijbehorende indrukwekkende foto's om te ontdekken hoe dat eruit zag.

Lees ook:  Zeldzame sneeuwval verandert subtropisch Kyoto in een wintersprookje

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings