Hippe New Yorkse dames inspireren de wereld

20 juni 2014
31
sterke vrouwen

"Waar het om gaat is dat we er niet jonger uit willen zien, we willen er gewoon goed uitzien, we willen er gezond uitzien. Je moet je gelukkig voelen om er gelukkig uit te zien." - Dell Cohen (80)
Zijn oma is zijn beste vriendin; van haar leerde fotograaf en blogger Ari Seth Cohen de wereld met een andere bril te bekijken. Hij begon oudere, zeer stijlvolle en hippe dames in New York op straat op de foto te zetten. Na zijn groeiende blog en boek met deze inspirerende portretten, ging afgelopen dinsdag de documentaire over deze vrouwen in première.
Inspirerend hoe deze vrouwen zich niet confirmeren aan het geijkte beeld van ouder worden - leeftijd is voor hen helemaal niet relevant.
Levenslust is tijdloos!

Bron: Advanced Style

Lees ook:  Ouder worden met stijl | Inspiratie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings