Het oktobergevoel door de ogen van fotograaf Frank Bohbot

24 september 2014
57

De herfst staat voor de deur! Windvlagen, een nazomerse dag, natte bladeren, toch nog de zon, uitwaaien.. Oktober heeft vele gezichten, maar het oktobergevoel komt nergens zo goed tot uiting als op het strand. Fotograaf Frank Bohbot maakte op een stormachtige dag deze prachtig stemmige beelden.
In de foto's is goed te zien hoe hij zich laat inspireren door schilders. Hij brengt een beetje melancholisch licht in zijn werken, daardoor krijgen de beelden ook een tijdloos karakter.
Het inspireert in ieder geval om binnenkort uit te gaan waaien op een strand!
frank bohbot5frank bohbot4frank bohbot3frank bohbot2frank bohbot1 
 

Lees ook:  Woeste werken in olieverf

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat jij kan doen tegen de snel stijgende gasprijs

Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

De weg terug naar jezelf vinden — 6 tips om jezelf te vinden

De beste metaalsoorten voor sieraden

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings