Het mysterie van de gebogen bomen

12 november 2015
465

Een bijzonder natuurfenomeen, een toevallige samenloop van omstandigheden of toch de menselijke hand? De meningen zijn verdeeld over dit bizarre 400-jaar oude bos in Polen. Vlakbij de grond vertoont iedere boom een knik van 90 graden. Hebben meubelmakers de groeirichting van de bomen beïnvloed omdat het op deze manier makkelijker was om hout te winnen? Onverklaarbaar is dan waarom de bomen allemaal precies naar het noorden gebogen zijn... Of de verklaring nu nuchter is of duister, de foto's van deze fascinerende plek zijn prachtig, gemaakt door fotograaf Kilian Schönberger.
Kilian Schoenberger bomen 5 Kilian Schoenberger bomen 4 Het mysterie van de gebogen bomen | Paradijsvogels Magazine Het mysterie van de gebogen bomen | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Alles wat je moet weten over de Annabelle plant

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings