Het moment dat je zeker weet dat de kindertijd van je zoon voorgoed voorbij is

28 oktober 2015
153
zoon puber daten

Niemand vertelt het je als je kleine kinderen hebt. Dat ze groter worden, kun je zelf nog wel bedenken. Maar dat ze later seks gaan hebben, geen haar op je hoofd die daaraan denkt als je ze tevreden op hun speen ziet sabbelen.
Ineens is het zover. Eerst merk je tijdens het dagelijkse badritueel tot je schrik dat die kleine schattige strakke jongensballetjes zijn uitgezakt tot gerimpelde behaarde mannenteelballen.
En dan ontdek je ineens een pakje condooms in hun ladekastje, waar ze voorheen hun stenenverzameling verborgen. Negen tel je er. En je weet met schrikbarende zekerheid: hij is geen maagd meer. Hartstochtelijk probeer je beelden van jouw seksende jongetje uit je hoofd te zetten. Dat lukt heel aardig - en je raakt zelfs aan het idee gewend dat ook hij stomende nachten heeft.
Je vindt jezelf een hele piet dat je er zo makkelijk mee om kunt gaan. Totdat je op een dag iets eerder van je werk thuiskomt en geluiden uit de jongensslaapkamer hoort komen die in de meest heftige pornofilm niet zouden misstaan.
En dan weet je het zeker: zijn kindertijd is voorgoed voorbij.
Auteur: Anne Elzinga
[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld je aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang wekelijks een selectie van de beste artikelen:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Kinderopvang: de beste oplossing als je veel verplichtingen hebt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings