Het met kleur doordrenkte eiland Burano

9 februari 2021
428

Mirko Saviane, een autodidactische fotograaf, is altijd geïnteresseerd geweest in kunst. Hij begon met schilderen, maar concentreerde zich uiteindelijk op fotografie, met name straatfotografie. Zijn series, opgenomen op het eiland Burano in Italië, zijn gevuld met heldere kleuraccenten en opvallende schaduwen. Elk element speelt een cruciale rol bij het creëren van een samenhangende, evenwichtige foto. "Ik voel me aangetrokken tot silhouetten en schaduwen; dit kenmerkt mijn fotografische taal in het algemeen, maar komt vooral tot uiting in dit project ”, legt Saviane uit.

Lees ook:  Deze foto's zaten in een envelop die iemand 16 jaar geleden op de rommelmarkt kocht

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down