Het leven na 50: grijs of geweldig?

16 augustus 2015
332
ouder worden

U heeft uw hele leven hard gewerkt, uzelf ontwikkeld, misschien kinderen opgevoed, vriendschappen opgebouwd, gespaard en geïnvesteerd in fijne plek om te wonen. En dan, dan bent u opeens 50. Is het moment aangebroken dat al uw investeringen hun vruchten afwerpen, of gaat vanaf 50 alles alleen maar bergafwaarts? Bent u alleen ouder geworden of ook wijzer? Ervaart u hernieuwde vrijheid of een dodelijk overschot aan tijd?
Wij zijn benieuwd: wat vindt u van het leven na 50? Of, als u nog geen 50 bent, wat verwacht u van het tweede levensdeel? Reageer en discussieer mee, onderaan deze pagina!
[hr]
Beroemd en berucht: de magische 50. Wordt het een goeie ouwe midlife crisis, of zijn de tweede 50 nog beter dan de eerste? In de serie Midlife Twist brengen we een ode aan het tweede levensdeel. De wijsheid, de inspiratie, de hernieuwde vrijheid, en vooral het stukje paradijsvogel dat iedereen in zich heeft. Bekijk de boeiende verhalen over levensgrote thema's, en discussieer vooral mee.

Lees ook:  Ingrid Bergman | Dualiteit

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings