Het intrigerende leven van wilde hamsters

16 november 2017
872

Bij het woord 'hamster' komt vaak het beeld naar boven van een klein, schattig diertje dat de hele dag ligt te slapen en dan 's avonds rondjes rent in het rad in zijn kooi. Hamsters komen echter ook gewoon in het wild voor en er zijn meerdere fotografen geweest die een (prachtige) scène uit hun leven hebben vastgelegd. 

Van het knabbelen aan een maiskolven, het besnuffelen van een bloem of het rennen door het eindeloze grasveld: hamsters hebben, in tegenstelling tot wat je wellicht zou denken, een zeer avontuurlijk leven. Hun aandoenlijke voorkomen tovert daarbij een lach op je gezicht.

hamsters 2

hamsters 3

hamsters 4

hamsters 6

hamsters 7

hamsters 8

hamsters 9

hamsters 10

hamsters 12

hamsters 13

hamsters 16

hamsters 18

hamsters 19

hamsters 21

hamsters 22

Ook het leven van een slak is veelomvattend en boeiend. Dat heeft fotograaf Vyacheslav Mishchenko vastgelegd in een prachtige fotoreportage van een doodgewone slak - na het zien van deze foto's denk je nooit meer hetzelfde over deze dieren!

boredpanda.com

Lees ook:  De betovering van carnaval in Venetië | Fotoserie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down