Het grootste houtsnijwerk ter wereld

7 maart 2020
368

De Chinese houtbewerker Zheng Chunhui werkte vier jaar aan deze voorstelling van hout. Slechts één grote boomstam diende als zijn canvas. In november 2014 behaalde dit kunstwerk officieel het Guinness Book of Records - met een afmeting van ruim 12 meter lang, 3 meter hoog en bijna 2,5 meter breed.

De voorstelling die Chunhui uit het hout sneed is een verbeelding van een in China bekend schilderij 'Langs de rivier tijdens het Qingming Festival'. Naast de boten, bruggen en gebouwen zijn er meer dan 500 menselijke figuren afgebeeld!

chunhui5 chunhui4 chunhui3 chunhui1 chunhui6 chunhui2

Foto's Lv Ming

Lees ook:  Video | Zo wordt een blok hout een levend kunstwerk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings