Lichter leven | Het goede morgen project

6 mei 2015
243

Elke dag reisde Martijn van Osch voor zijn werk van Den Bosch naar Amsterdam. Het viel hem op dat veel mensen 's ochtends nogal in zichzelf gekeerd waren en elkaar passeerden alsof ze de ander niet zagen. Waarschijnlijk was dat ook zo. Martijn realiseerde zich dat hij zelf ook op ging in die massa.
Geïnspireerd door be the change you want to see in this world besloot Martijn vanaf dat moment alle mensen die hij op straat tegenkwam een goede morgen te wensen. Het doel: effectief afrekenen met zijn eigen ochtendhumeur en de dagelijkse gang naar zijn werk op te lichten. Wat er toen gebeurde zie je in dit filmpje:
Mocht onderstaand filmpje niet werken, dan kun je het via deze link bekijken.
https://youtu.be/srgAUJVy0-I
Bekijk ook dit mooie filmpje waarin een man op een reguliere ochtend in de metro zijn medepassagiers een vrolijke start van de dag bezorgt!
[hr]
Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen van Lightstyle Creations willen graag in alle aspecten van hun leven 'licht geven': van de liefde tot voeding en van vriendschap tot werk. De co-auteurs schrijven boeken waarin zelfbewustwording en persoonlijke groei de rode draad vormen, en geven daarnaast meditatie & mindfulness sessies. Op Paradijsvogels Magazine voorziet dit duo je op creatieve wijze van inspiratie om vrij en licht te leven.

Lees ook:  Van een statige wals naar snelle discopasjes | 100 jaar dansstijlen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings