Lichter leven | Het goede morgen project

3863 VIEWS
Lichter leven | Het goede morgen project

Elke dag reisde Martijn van Osch voor zijn werk van Den Bosch naar Amsterdam. Het viel hem op dat veel mensen ’s ochtends nogal in zichzelf gekeerd waren en elkaar passeerden alsof ze de ander niet zagen. Waarschijnlijk was dat ook zo. Martijn realiseerde zich dat hij zelf ook op ging in die massa.

Geïnspireerd door be the change you want to see in this world besloot Martijn vanaf dat moment alle mensen die hij op straat tegenkwam een goede morgen te wensen. Het doel: effectief afrekenen met zijn eigen ochtendhumeur en de dagelijkse gang naar zijn werk op te lichten. Wat er toen gebeurde zie je in dit filmpje:

Mocht onderstaand filmpje niet werken, dan kun je het via deze link bekijken.

Bekijk ook dit mooie filmpje waarin een man op een reguliere ochtend in de metro zijn medepassagiers een vrolijke start van de dag bezorgt!


Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen van Lightstyle Creations willen graag in alle aspecten van hun leven ‘licht geven’: van de liefde tot voeding en van vriendschap tot werk. De co-auteurs schrijven boeken waarin zelfbewustwording en persoonlijke groei de rode draad vormen, en geven daarnaast meditatie & mindfulness sessies. Op Paradijsvogels Magazine voorziet dit duo je op creatieve wijze van inspiratie om vrij en licht te leven.

Lees ook:  Middernachtzon in IJsland | Film

MEER INSPIRATIE

Mijn eerste keer… een maand lang niets kopen
De bijzondere levensvisie van een man die in een zandkasteel woont
Opgeruimd staat netjes: 8 kleine tips om te ontspullen
Ode aan de lente: 10 citaten over dit heerlijke jaargetijde