Ultieme geluksmomenten in hartverwarmende illustraties

16 februari 2021
312

Het is onmogelijk om naar de illustraties van Pascal Campion te kijken zonder er blij van te worden. In zijn kunstige tekeningen schetst hij herkenbare, ultieme geluksmomenten. En het zijn juist die kleine dingen die het doen: je gezicht naar de zon, genietend van de eerste zonnestralen van het jaar.

De kat die contact zoekt tijdens een zonnig ontbijt. Een spontaan sneeuwballengevecht. De grootste lol tijdens een onverwachte plensbui. Een kop thee bij de verwarming, terwijl het buiten sneeuwt. Een verliefd moment, buiten op de veranda tijdens op een zwoele zomeravond.

Pascal Campion 1geluksmomentengeluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten

Geluksmomenten zijn soms overweldigend, maar vaker zijn ze vluchtig. Alsof een klein gelukswezen je even aanraakt en weer doorvliegt. Dat maakt deze geluksmomenten van Campion ook zo mooi, de emotie van zijn figuren is ondanks de schetsachtige tekeningen enorm voelbaar. Precies dat moment waarop zij zich lijken te realiseren dat ze een geluksmoment ervaren.

geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten geluksmomenten

Meer geluksmomenten bekijken? Ook deze illustraties zijn heerlijk herkenbaar!

Pascal Campion 32 geluksmomenten geluksmomenten

 

 

Lees ook:  Saaie gebouwen worden omgetoverd tot kunstwerken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings