Hartverwarmende illustraties over de bijzondere band tussen vaders en dochters

3 mei 2016
257
band dochter vader

Snezhana Soosh is moeder van een zoon, maar het is het vaderschap dat haar inspireerde tot het maken van deze liefdevolle illustraties. In aquarel en inkt tekent ze de vele rollen die een vader kan hebben op: van monsterverjager tot poppenspeler en meer. De in verhouding reusachtige vader heeft in de illustraties iets weg een een vriendelijke reus die als speelkameraad en beschermeling het meisje kind laat zijn.

De vader van Snezhana was zelf niet zo betrokken bij haar eigen opvoeding. In een interview met The Huffington Post zegt ze: "Ik heb altijd een warme en liefdevolle relatie gewild met mijn eigen vader, maar hij kon zijn liefde niet uiten en was vaak afstandelijk. Ik denk dat ik vaak teken hoe ik het zelf zou hebben gewild." Ze hoopt dat deze tekeningen andere vaders laten inzien hoe belangrijk ze voor hun kinderen zijn. En vice versa, als je naar de illustraties kijkt dan ontkom je niet aan het gevoel dat deze band ook voor de vader net zo veel vreugde oplevert.

Op Instagram vult Snezhana haar collectie regelmatig aan, ze geeft aan dat er binnenkort ook kaarten van worden gemaakt!

vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters

[hr]

Anderen bekeken ook: Een creatieve kijk op de alledaagse wereld

christoph niemann

 

Lees ook:  Zo liggen wereldberoemde kunstenaars opeens aan je voeten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings