Hartverwarmende illustraties over de bijzondere band tussen vaders en dochters

6058 VIEWS
Hartverwarmende illustraties over de bijzondere band tussen vaders en dochters

Snezhana Soosh is moeder van een zoon, maar het is het vaderschap dat haar inspireerde tot het maken van deze liefdevolle illustraties. In aquarel en inkt tekent ze de vele rollen die een vader kan hebben op: van monsterverjager tot poppenspeler en meer. De in verhouding reusachtige vader heeft in de illustraties iets weg een een vriendelijke reus die als speelkameraad en beschermeling het meisje kind laat zijn.

De vader van Snezhana was zelf niet zo betrokken bij haar eigen opvoeding. In een interview met The Huffington Post zegt ze: “Ik heb altijd een warme en liefdevolle relatie gewild met mijn eigen vader, maar hij kon zijn liefde niet uiten en was vaak afstandelijk. Ik denk dat ik vaak teken hoe ik het zelf zou hebben gewild.” Ze hoopt dat deze tekeningen andere vaders laten inzien hoe belangrijk ze voor hun kinderen zijn. En vice versa, als je naar de illustraties kijkt dan ontkom je niet aan het gevoel dat deze band ook voor de vader net zo veel vreugde oplevert.

Op Instagram vult Snezhana haar collectie regelmatig aan, ze geeft aan dat er binnenkort ook kaarten van worden gemaakt!

vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters vaders en dochters


Anderen bekeken ook: Een creatieve kijk op de alledaagse wereld

Lees ook:  Dagboek van mijn moeder | Vallende ziekte

christoph niemann

 

MEER INSPIRATIE

Dit Japanse hotel wordt al 46 generaties door dezelfde familie gerund
Generaties wisselen van kleding
Ode aan alle moeders
Prachtig initiatief tegen eenzaamheid: studenten gaan op kamers in een verzorgingshuis