Handgemaakte kunstwerken van minuscule blaadjes

8 april 2015
977

Helen Ahpornsiri woont in het landelijke Sussex in Engeland. In haar groene omgeving vindt ze dagelijks inspiratie voor deze prachtige, delicate kunstwerken. Ieder werkt bestaat uit een een aantal hele kleine blaadjes die ze vindt in de natuur, droogt en vervolgens in nieuwe samenstellingen op papier lijmt.
Zo maakt ze hele verfijnde voorstellingen van o.a. zeepaardjes, konijnen, torren en bomen. Sommige werken zijn niet groter dan een paar centimeter, maar zelfs op dit kleine oppervlak valt het verfijnde detail direct op. Je blijft er naar kijken!
Helen verkoopt de werken in haar webshop.
Helen Ahpornsiri 1 Helen Ahpornsiri 7 Helen Ahpornsiri 9 Helen Ahpornsiri 8 Helen Ahpornsiri 2 Helen Ahpornsiri 3 Helen Ahpornsiri 4 Helen Ahpornsiri 5 Helen Ahpornsiri 6 Helen Ahpornsiri 10 Helen Ahpornsiri 11 Helen Ahpornsiri 12 Helen Ahpornsiri

Lees ook:  Komkommers, radijsjes en spinazie...gekweekt op Antarctica!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down