H-Farm: een campus midden in de natuur van Italië

27 augustus 2020
157

H-Campus is de plek waar H-Farm en haar docenten lesgeven in codering en robotica. Zelf omschrijven ze zichzelf als volgt:

Onze campus is de plek waar we groeien; een internationale hub waar studenten en professionals samenwerken

Het is gebaseerd op een C-vormig gebouw dat uitkomt op een centrale groene ruimte en verschillende ondersteunende volumes zoals een restaurant en het entreegebouw. Er zijn maar weinig vierkante ramen aan de achterkant en grote glazen panelen op de binnenplaats zorgen voor licht in de binnenruimtes. Deze kijken vervolgens uit op het groene plein in het midden. Een heel eenvoudig maar mooi gebouw ontworpen door Zanon Architetti Associati, een architectenbureau gevestigd in Treviso, vlakbij deze plek.

Foto's zijn getrokken door Martino Pietropoli

Lees ook:  De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings