De schitterende kracht van water | Fotografie

19 juni 2017
493

Fotograaf Warren Keelan voelt zich in de oceaan als een vis in het water. Zijn doel: mensen steeds weer verrassen door te laten zien hoe mooi de natuur is. Gekleed in een wetsuit en met zijn fotocamera in de hand trotseert hij hoge golven speelt hij met het licht van de zon. Doordat hij in het water ligt terwijl hij foto's maakt, is Warren in staat om de intensiteit en kracht van de zee heel dichtbij te laten komen.

Warren Keelan 27

Warren heeft met zijn fotografie al veel prestigieuze internationale awards gewonnen. Over zijn werk zegt hij:

Ik heb altijd al een fascinatie voor de natuur gehad, in het bijzonder voor de oceaan en haar steeds veranderende vormen. Ik voel mij genoodzaakt om de meest speciale en unieke momenten van de zee vast te leggen en te delen.

Ik houd van de rauwe, onvoorspelbare aard van water in beweging en de manier waarop zonlicht alles tot leven brengt, zowel onder als boven het wateroppervlak. Voor mij ligt de uitdaging in het creëren van een beeld dat – hopelijk – een verhaal verteld of een bepaalde indruk achterlaat bij de kijker.

Warren Keelan 28

Warren Keelan 1 Warren Keelan 2 Warren Keelan 3 Warren Keelan 4 Warren Keelan 5 Warren Keelan 6 Warren Keelan 7 Warren Keelan 8 Warren Keelan 9 Warren Keelan 10 Warren Keelan 11 Warren Keelan 12 Warren Keelan 13 Warren Keelan 14 Warren Keelan 15 Warren Keelan 16 Warren Keelan 17 Warren Keelan 18 Warren Keelan 19 Warren Keelan 20 Warren Keelan 21 Warren Keelan 22 Warren Keelan 23 Warren Keelan 24 Warren Keelan 25 Warren Keelan 26

Foto's: Warren Keelan

Bekijk ook dit artikel, waarbij de fotograaf de natuur in beeld brengt zoals wij haar (met het blote oog) nog niet eerder hebben gezien. Heel bijzonder!

Lees ook:  Het noorderlicht | Betoverende foto’s en overnachtingen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down