De schitterende kracht van water | Fotografie

2954 VIEWS
De schitterende kracht van water | Fotografie

Fotograaf Warren Keelan voelt zich in de oceaan als een vis in het water. Zijn doel: mensen steeds weer verrassen door te laten zien hoe mooi de natuur is. Gekleed in een wetsuit en met zijn fotocamera in de hand trotseert hij hoge golven speelt hij met het licht van de zon. Doordat hij in het water ligt terwijl hij foto’s maakt, is Warren in staat om de intensiteit en kracht van de zee heel dichtbij te laten komen.

Warren Keelan 27

Warren heeft met zijn fotografie al veel prestigieuze internationale awards gewonnen. Over zijn werk zegt hij:

Ik heb altijd al een fascinatie voor de natuur gehad, in het bijzonder voor de oceaan en haar steeds veranderende vormen. Ik voel mij genoodzaakt om de meest speciale en unieke momenten van de zee vast te leggen en te delen.

Ik houd van de rauwe, onvoorspelbare aard van water in beweging en de manier waarop zonlicht alles tot leven brengt, zowel onder als boven het wateroppervlak. Voor mij ligt de uitdaging in het creëren van een beeld dat – hopelijk – een verhaal verteld of een bepaalde indruk achterlaat bij de kijker.

Warren Keelan 28

Warren Keelan 1 Warren Keelan 2 Warren Keelan 3 Warren Keelan 4 Warren Keelan 5 Warren Keelan 6 Warren Keelan 7 Warren Keelan 8 Warren Keelan 9 Warren Keelan 10 Warren Keelan 11 Warren Keelan 12 Warren Keelan 13 Warren Keelan 14 Warren Keelan 15 Warren Keelan 16 Warren Keelan 17 Warren Keelan 18 Warren Keelan 19 Warren Keelan 20 Warren Keelan 21 Warren Keelan 22 Warren Keelan 23 Warren Keelan 24 Warren Keelan 25 Warren Keelan 26

Foto’s: Warren Keelan

Bekijk ook dit artikel, waarbij de fotograaf de natuur in beeld brengt zoals wij haar (met het blote oog) nog niet eerder hebben gezien. Heel bijzonder!

MEER INSPIRATIE

Noorderlicht fotograferen doe je met deze handige tips
Blauwe bijen
De prikkelende schoonheid van een kwal
De betoverende schoonheid van het uiterste noorden