Gewichtloos walsen op de zijkant van een gebouw

5 oktober 2014
35

Amelia Rudolph en Roel Seeber zijn Bandaloop-dansers, ook wel 'luchtdansers'. Hangend aan een touw dat alleen aan hun middel bevestigd is, balanceren zij aan de zijkant van een gebouw.

Omdat dit filmpje is ontdaan van alle showeffecten, en door de pure manier van filmen (ook vanuit het perspectief van de dansers zelf) wordt extra duidelijk hoe bijzonder dit is en krijgen we er bijna hoogtevrees van door er alleen maar naar te kijken.

Maar het is fascinerend. We zouden graag willen dat we dit durfden..

 

Lees ook:  Dansen in slow motion

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

5 redenen om te mediteren

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings